مواد لازم:

آرد 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
کره 4 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
وانیل کمی

طرز تهیه:

آرد الک شده و بکینگ پودر و شکر و وانیل را در یک ظرف باهم مخلوط کنید. شیر را اضافه و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید. کره ذوب شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. آنقدر مخلوط پن کیک را هم بزنید تا یکدست شود.

تابه ی نچسب را روی حرارت ملایم رو به کم قرار دهید (احتیاج به چرب کردن نیست)فقط با یه دستمال کاغذی آغشته به روغن ته تابه رو چرب کرده و با استفاده از ملاقه از مایه پن کیک بردارید و وسط تابه بریزید.وقتی پن کیکتون حباب زد و زیرش تغییر رنگ داد پن کیک را برگردونید تا طرف دیگر هم پخته وطلایی شود.
نکته:تخم مرغ و شیر رو از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط باشن

پ.ن:من لابه لای پن کیک ها عسل ریخته و روی پن کیک ها گاناش ریختم.
با این مقدار مواد 14 تا پنکیک آماده شد.

این پن کیک را می تونید با عسل ،خامه، شکلات ذوب شده ،مربا،مارمالاد یا گاناش و انواع میوه به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید.

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *