مواد لازم :

خرما 130 تا دانه
آرد ۱.۵ لیوان( فرانسوی )
تخم مرغ درشت ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
روغن ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری سر خالی
گردو هم به میزان لازم
هل و دارچین کمی برای مزه دار شدن  به مواد اضافه میکنیم

طرز تهیه:
خرماها رو هسته گرفته و گردو رو وسط خرماها میذارید.

تخم مرغ رو با شکر به مدت 2 , 3 دقیقه هم می زنیم بعد وانیل رو اضافه می کنیم بعد روغن و شیر رو اضافه می کنیم هم می زنیم تا یه دست بشه بعد هل و دارچین رو اضافه می کنیم و بعد آرد الک شده رو با بکینگ پودر به مواد بالا اضافه می کنیم. به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت و بعد خرماها رو داخل مواد می زنیم و داخل روغن فراوان داغ با شعله ملایم سرخ می کنیم و با هرچی دوست داشتید تزیین می کنید. ( من با پودر پسته تزیین کردم )

خوشمزه هست حتما امتحان کنید

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *