رنگینک
مناسب برای ماه مبارک رمضان

مواد لازم :
آرد : یه لیوان سرخالی
روغن : به مقدار لازم
خرما یا رطب : به میزان لازم
گردوی پاک کرده و نیمه شده: به میزان لازم
پودر قند : به مقدار لازم
هل : نصف قاشق چایخوری
زنجبیل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه
ابتدا درون هر خرمای هسته گرفته یک تکه گردو قرار داده و کنار هم درون ظرف بچینید.
سپس آرد را الک کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته و رنگ آن تغییر کند و نخودی رنگ شود.
سپس آرد را الک کرده و دوباره روی حرارت قرار دهید وهمچنان با حرارت ملایم تفت دهید روغن را کم کم اضافه کنید هر وقت آرد شناور و روان شد روغن آن کافیست از اضافه کردن روغن بیشتر خودداری کنید.

مرتب هم بزنید  اگر دیدید حالت خشکی دارد باز کمی روغن بریزید وقتی به رنگ دلخواه رسید آردتون (مثل حلوا روشن یا تیره بستگی به سلیقه خودتون داره) در آخر هل را بریزید و هم بزنید و بلافاصله خاموش کنید و مواد رو روی خرما ها بریزید تا کاملا خرماهارا بپوشاند و روی آن را با پودر قند و پودر پسته و کنجد هر کدام که دوست دارید و از طعم آن لذت میبرید استفاده و تزیین کنید .

✔من اندازه هارو چشمی ریختم این اندازه هارو نزدیک انداز ه های خودم براتون نوشتم مقدارش رو ولی خودتون میتونید کم و یا زیادش کنید.
✔میتونید از ترکیب روغن و کره استفاده کنید .

✔البته دستورهای دیگه با مواد بیشتر دیگه ای هم هست .
✔سعی کنید بعد ریختن هل و یک همزدن کوچیک  از روی حرارت بردارید تا عطر هل کاملا حفظ بشه .
✔رنگینک یک دسر سنتی است که معمولا در ماه مبارک رمضان خورده میشود.

برچسب ها :
  1. ناشناس

    ببخشید روش پخت رنگینک را فرمودید ولی ما نفهمیدیم زنجبیل چی شد و کجا استفاده میشه. ممنون

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *