مواد لازم برای ۵ نفر

برگ مو ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
پیاز ۲عدد بزرگ
سبزی دلمه:شوید ..جعفری . ریحان.گشنیز.. ( سبزی های معطر) معادل 250 گرم
برنج آبکش شده دو پیمانه
نمک زردچوبه فلفل سیاه، به میزان دلخواه
عدس خیس خورده و نیم پز شده نصف پیمانه( اکثریت لپه میریزند اما بنظر من با عدس خوشمزه تره)
آبغوره

طرز تهیه :

روغن را در ظرف ریخته پیاز ریز خرد شده را کمی تفت دهید تا سبک بشه، بعد گوشت را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید..
مرحله بعد، برنج آبکشی کرده و عدس ( یا لپه) را مخلوط  نموده و بعد از آبکشی سبزی دلمه و نمک را مخلوطش کرده بعد گوشت و مابقی رو باهم کاملا با هم قاطی می کنیم .
سپس مخلوط فوق را در برگهای مو که از قبل شستیم داخل آب جوش گذاشته، تا نرم بشن که موقع پیچیدن نشکنه، بپیچید و در کف قابلمه ای که چند تا برگ مو چیدید که از سوختن دلمه ها جلوگیری کند، دلمه های پیچیده شده را روی هم بچینید… در نهایت مقداری پیاز تفت میدیم و زردچوبه و نصف لیوان آبغوره و دو لیوان آب مقداری به عنوان طعم و چاشنی روشون بریزید… در قابلمه را بگذارید و صبر کنید بمدت 40 دقیقه تا یک ساعت با شعله ملایم تا دم بکشد..

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *