مواد لازم :

آرد … 250 گرم
پودر قند … 250 گرم
وانیل …1 و نیم ق چایخوری
بکینگ پودر … یک و نیم ق چایخوری
اب جوش … 1/2 پیمانه
تخم مرغ سرد …10 عدد
نمک … ۱ پینچ

طرز تهیه
۱- ابتدا فر را روشن كنید تا موقع پخت كیك شما كاملا داغ شده باشد و البته بهتر است ظرف كوچكی از آب هم داخل فر قرار دهید.
۲- آرد و نمك و بیكینگ پودر را با هم مخلوط كرده و 4 بار الك كنید تا هوا بخورند و سبك شوند.
۳- تخم مرغ ها را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنك شوند . سپس سفیده و زرده آنها را جدا كنید، سفیده ها را با همزن برقی و ترجیحا دور متوسط خوب میزنیم تا سفید و سفت شوند و سپس نصف پودر قند را به آن اضافه میكنیم و باز هم آن را میزنیم تا كاملا فرم بگیرد و با وارونه كردن ظرف از آن نریزد.
۴- سپس آن را داخل یخچال قرار میدهیم، در ظرفی جداگانه زرده ها و وانیل و بقیه پودر قند را با هم مخلوط كرده و كمی با همزن میزنیم و آب را كه كاملا جوش است به آن اضافه میكنیم و خیلی سریع میزنیم كه زرده سفت نشود. همزن باید روی دور تند باشد، به سرعت پس از اضافه كردن آب مواد را بزنید كه خراب نشوند. مواد را آنقدر بزنید تا كشدار شوند و از حالت روان بودن خارج شوند.

۵- حالا سفیده را از یخچال خارج كرده و مواد را به آرامی از كنار به آن اضافه كرده و با لیسك یا كفگیر به صورت دورانی مخلوط میكنیم تا پف مواد نخوابد. بعد مخلوط آرد را كم كم و با دقت به مواد اضافه میكنیم و مخلوط میكنیم تا یكدست شوند مواد را به گونه ای هم بزنید كه تقریبا روی هم تا شوند نه اینكه مثل آش هم بزنید! آرام و دورانی روی هم تا كنید.
۶- سپس قالب را كاغذ روغنی می اندازیم و مواد را به گونه ای در قالب بریزید كه ۲ سوم قالب شما خالی باشد و به عبارتی مواد فقط 1سوم قالب را بگیرند.
۷- حالا آن را داخل فر با دمای حدود 180 قرار میدهیم و كیك را حدود 45 دقیقه میپزیم ( فرها فرق می کنه بعد از 40 دقیقه چک کنید ) و با خلال دندان تست میكنیم كه پخته یا نه! كیك پخته به خلال نمیچسبد. وقتی پخت از فر خارج كرده و وقتی خنك شد آن را با كمك بشقاب یا سینی برمیگردانیم و كاغذ روغنی را جدا كرده و آن را داخل یخچال میگذاریم تا سرد شود.
اگه خواستید کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید و با آرد مخلوط نکنید.
این مقدار برای قالب مستطیلی 30 در 40 سانتی با ارتفاع 5 مناسبه.

فیلینگ و خامه کشی

کیک خنک شده را به ۲ قسمت تقسیم کرده با ابمیوه یا شیر کمی مرطوب کردم و خامه فرم گرفته زدم برای فیلینگ گردو خرد شده و موز حلقه ای چیدم و روی لایه بعدی خامه زدم و گذاشتم روی فیلینگ و کمی فشار دادم تا بچسبن بهم بعد استرکشی و یکساعت یخچال گذاشتم و بعد خامه کشی نهایی کردم , برای صاف شدن خامه ی کاور پالت را تند تند با اب داغ تمیز کرده و با دستمال خشک کنین تا کاور تمیزی داشته باشید …

بعد عکس مورد نظرتون که روی کاغذ خوراکی چاپ کرده اید آهسته برچسبش را برداشته و خیییلی آرام روی کیک گذاشته و با دست آرام آرام می کشید مواظب باشید پاره نشه چون خییلی نرم و نازک هست و بعد کم کم جذب خامه میشه .

🍰🍰 دو تا کیک ده تخم مرغی پختم حدودا برای 35 تا 40 نفر .

 

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *