مواد لازم :

فیله مرغ یا تیکه هایی از مرغ به تعداد دلخواه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک
پودر سوخاری
آرد سفید
روغن
تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه :

فیله های مرغ را شسته ،داخل قابلمه میگذاریم و کمی زعفران یا زردچوبه روش میریزیم وبا یه فنجان کوچک آب و کمی آبلیمو که روی مرغها میریزیم وکمی نمک میزاریم  با شعله کم ،به مدت 20 دقیقه بپزند.
بعد که مرغ ها کمی پخته شدند ،صبر میکنیم تا خنک شوند ،و حالا تخم مرغ را در ظرفی شکسته وهم میزنیم،حالا تیکه های مرغ در آرد سفید زده و بعد درون تخم مرغ غوطه ور میکنیم تا مرغ به تخم مرغ آغشته شود.بعد مرغها را درون آرد سوخاری فرو میکنیم تا خوب آغشته به آردشوند، بعد ظرفی را پراز روغن کرده ،روغن را داغ میکنیم ،و مرغ ها را درون روغن داغ غوطه ور میکنبم تا سرخ شوند، میتوانید به آرد سوخاری خود ادویه های مورد علاقتونم اضافه کنید،مثل پودرسیر ،پودر آویشن ،زردچوبه ،فلفل ونمک. وقتی مرغ ها سرخ شدن انها را روی دستمال میگذاریم تا روغن اضافی خارج شود ،این غذای خوشمزه را میتوان به تنهایی با سالاد سرو کرد یا به همراه پلو سرو کرد،اگربا پلو میخواید کنارش گوجه وسیب زمینی هم سرخ کنید .

نوش جان

 

 

برچسب ها : , ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *