مواد لازم

آرد 2.5 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
گاناش :
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
سایز قالب هم با قطر 20 سانت ..ارتفاع 10 سانت شد

طرز تهیه

۱- ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید .
۲- بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط درحدی که مواد کیک یکدست بشه .
۳- بعد قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید(یک ق غ آرد+نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید . وقتی کیک پخت و از قالب خارج کردید روش رو با گاناش تزیین کنید .

طرز تهیه گاناش:

خامه رو روی حرارت کم بذارید و شکلات رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد استفاده کنید.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *