مواد لازم:

آرد : 2/5 لیوان تا 3 لیوان
تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 1 و نیم لیوان
پوره اسفناج خام : 1 لیوان
شیر : یک لیوان
روغن مایع : 1 لیوان سرخالی
وانیل: 1 ق چایخوری
بیکینگ پودر 1 ق غذاخوری
هل: یک ق چایخوری
گلاب : نصف استکان

طرز پخت:

توی کاسه آرد، بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردم..فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کردم..قالب رو چرب و آردپاشی کردم و کنار گذاشتم…
برگهای سبز و تازه اسفناج رو که ساقه هاش رو جدا کردیم توی غذاساز یا با هر وسیله ای که دارین با یک لیوان شیرخوب پوره می کنیم..دقت کنین که خیلی خوب پوره و له بشه مواد…در اینصورت کیک خوشرنگ و زیبایی دارید.
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن حدودا 5 تا 10 دقیقه می زنیم تا روشن و کرمی بشه
روغن رو می ریزیم
و پوره اسفناج و گلاب رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم
مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم , پودر هل هم به مخلوط اضافه کنین..هم خوانی خوبی داره
در قالب چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و به فر گرم شد منتقل می کنیم..
زمان پخت کیک من 50 دقیقه شد , زمان و حرارت فرها با هم فرق می کنند بعد از 40 دقیقه چک کنید تا کیکتون نسوزه یا وسطش خمیری نباشه .

👈بعد از اینکه کیک سرد شد از قالب بیرون آوردم .
و رو کیک رو با چیپس های رنگی با عسل رو کیک چسباندم و سس گاناش رو با شکلات سفید و یه قطره رنگ خوراکی سبز درست کردم و تزیین کردم .

👈سس گاناش رنگی :

خامه صبحانه به اندازه 2 قاشق غذا خوری داخل یه ظرف رو حرارت گذاشتم وقتی شروع کرد کناره هاش به جوش خوردن از رو حرارت برداشتم و شکلات سفید حدودا 50 گرم و رنگ خوراکی رو بهش اضافه کردم .

👈 پ ن :
اصلا بو اسفناج نمیده و بخاطر هل و وانیل و گلابی که داره عطر خوبی هم داره , وقتی خوب با شیر میکس و پوره بشه رنگ خوبی به کیک میده و هیچ رنگی بهش اضافه نکردم.

برچسب ها : ,
  1. آشپز

    بسیار جالب بود ممنون

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *